Google Shares the Design of their New Headquarters

 Aerial view of the four translucent canopied, office sites. 

Aerial view of the four translucent canopied, office sites. 

They wish for their new designed sites to be as environment friendly as possible for their employees, as well as benefit the community. The designs include all four sites being covered by large translucent canopies, ability for climate control inside while still letting air and light in, new trees, landscaping, cafes, bike paths, and all buildings will be energy efficient. Their idea is to blend their buildings in with nature, and in order to give back to the community, they will add new space for retail such as restaurants. 

Who was hired for the job you may ask? Below, we have Thomas Heatherwick and Bjarke Ingels.

To check out more photos of renderings. Go to link below.

https://plus.google.com/photos/+google/albums/6120564551779148881

Simon Lunt